Хто знаходиться на вершині харчового ланцюга?

Warframe пропонує понад 50 класів (або фреймів) на вибір, а для тих, хто справді любить MMO, завжди знайдеться якась мета. Однак, з розвитком гри, вона час від часу змінюється.

Станом на зараз, тут наведені всі бойові фрейми впорядковані за рівнями, найкращі з яких починаються з S-рівня. Цей список може змінюватися залежно від майбутніх оновлень і появи нових модифікацій або механік.

Всі Warframe, за рейтингом

Цей список рівнів є показником того, які фрейми є універсальними для більшості контенту Warframe. Нижчий рівень не обов’язково означає, що вони зовсім не життєздатні; просто вищі ранги вимагають менше зусиль, щоб по-справжньому розкрити їхні здібності.

S-Tier

Скріншот від Destructoid

Kullervo, Mesa, Mirage, Nova, Octavia, Saryn, Trinity, Volt, Wisp

Перераховані тут фрейми не обов’язково є “надпотужними”, але їхні сильні сторони є особливо сильними порівняно з тими, що стоять нижче в цьому списку. Наприклад, Міраж може змусити творити дива навіть найслабшу зброю завдяки своїм здібностям “Дзеркальна зала” та “Затемнення”. Однак вона все ще скляна гармата і не може вижити, не знищуючи своїх ворогів.

Якщо вам не потрібен весь цей аспект зі скляними гарматами, інші фрейми, такі як Меса і Сарин, можуть використовувати свої здібності і знищувати ворогів ще до того, як вони встигнуть до них доторкнутися. Вони більше покладаються на тілобудову, ніж на посилення зброї. Обидві мають набори, які допомагають їм виживати проти ворожих орд і зачищати кімнати, хоча вони вимагають набагато більше управління енергією.

Якщо не брати до уваги аспекти зачистки приміщень, наявність підтримки S-рівня, як-от Трійця або Пушинка, корисна практично в будь-якій ситуації. Вони дуже популярні в командній грі, коли справа доходить до контенту на кшталт Полювання на Ейдолон, певних подій з обмеженим часом і місій на витривалість. Те, що вони мають, іноді навіть може бути переломним і межує з сиром. Чи отримають вони знову “нерфи”? Швидше за все, ні, оскільки вони вже бачили, як їхні матеріали трохи пом’якшилися.

Решта перерахованих тут героїв можуть впоратися з більшістю ігрового контенту або за рахунок контролю натовпу, або за рахунок надзвичайно потужної механіки виживання. Якщо вам важко дається цей пізній контент, спробуйте спробувати один з них з пристойним білдом.

A-Tier

Скріншот від Destructoid

Baruuk, Chroma, Citrine, Dagath, Ember, Equinox, Gara, Gyre, Harrow, Hildryn, Ivara, Khora, Lavos, Limbo, Loki, Mag, Nekros, Nidus, Oberon, Protea, Qorvex, Revenant, Rhino, Styanax, Titania, Voruna, Wukong, Xaku

Warframe в нашому списку A-рівня з легкістю впорається з усім контентом для ендшпілів MMO. Ці фрейми змагаються за місце серед найкращих, оскільки деякі збірки легко змушують вас відчути, що ви накручуєте контент. Крім того, не хвилюйтеся про те, що якийсь розділ A-Tier буде погіршено. Вони вже отримали деякі зміни балансу, і ми очікуємо, що на цьому їхні зміни не закінчаться.

Такі фрейми, як Citrine, Nidus, Protea та Styanax отримали значні зміни. Ці зміни викликали спротив, але вони все ще залишаються неймовірно сильними як для підтримки, так і для розчищення кімнати.

DPS фрейми, такі як Baruuk, Chroma, Equinox, Khora, Protea, Styanax і Xaku, можуть легко йти в місії на витривалість і справлятися з ними без особливих зусиль. Однак, вам доведеться зосередитися на дуже специфічних білдах, які зможуть їх туди доставити. На відміну від перерахованих вище топ-рівнів, для цього потрібно більше часу і ресурсів.

Існує також багато танкових корпусів, таких як Revenant, Rhino, Wukong і нещодавно випущений Qorvex. Технічно, Nidus також підходить сюди, лише доводячи, що багато рам А-рівня настільки ж універсальні. Зазвичай танкування не є назвою гри, але це цікавий спосіб відволіктися від миттєвого AoE-зачищення ворога та потенціалу “сиру”, який є в інших Warframe.

Потім у вас є фрейми, які можуть приносити користь команді. Такі, як Некрос, можуть допомогти з лутом, але у вас також є Харроу, Хілдрін, Оберон і Титанія, які можуть надати вам певний тип підтримки.

B-Tier

Скріншот від Destructoid

Еш, Атлас, Баньши, Калібан, Екскалібур, Фрост, Гаруда, Гаусс, Гідроїд, Інарос, Нежа, Севагот, Валькірія, Вобан

Як я вже казав, чим нижчий рівень фрейму, тим він менш життєздатний на вищих рівнях. Деякі слабкі сторони більш очевидні, але певні хитрощі допомагають їм все ще компенсувати недоліки. Якщо вже на те пішло, то це найцікавіший рівень класів Warframe.

Багато фреймів тут відхиляються від мета і проходження наскрізь, зберігаючи гру свіжою завдяки унікальним тактикам і стилям. Навіть якщо декому складно впоратися з пізнім контентом, саме тому тут так багато речей, таких як зброя, система гельмінтів і предмети екіпіровки, які допомагають сформувати загальний настрій.

У вас є фрейм, наприклад, Калібан, який може підлаштовуватися під типи ушкоджень і, наприклад, знімати броню з ворогів. Однак, фрейм вищого рівня, такий як Маг, може знімати броню і не тільки, з набагато простішим налаштуванням і хорошим контролем натовпу завдяки своїм здібностям.

Більше порівнянь можна зробити для таких героїв, як Еш, який все ще добре виконує стелс-місії, такі як “Шпигун”, але його колеги, такі як Локі та Івара, можуть робити це з легкістю. У нього більше фактору крутості, поряд з кількома іншими здібностями, які можуть контролювати натовп ворогів.

Також є такі фрейми, як Frost, Excalibur, Valkyr і Banshee, які є одними з найвідоміших у Warframe. Вони є знаковими, оскільки існують найдовше, але з тих пір трохи застаріли через появу нових фреймів, натхненних ними. Це не означає, що вони погані, але є фрейми, які працюють так само, як вищезгадані, і завдають набагато більше шкоди, ніж вони.

C-Tier

Скріншот від Destructoid

Grendel, Nyx, Yareli, Zephyr

У Warframe ви або користуєтесь славою, яка зачищає кімнати з пристойною швидкістю, або є чудовою підтримкою, або невмирущим танком. На жаль, ті, кого ми обрали для найнижчого рівня, потребують додаткової роботи, щоб виконувати складніші завдання, але вони можуть впоратися з викликом, якщо до них докласти трохи любові.

Грендель Прайм щойно з’явився на світ, але йому та його звичайному побратиму все ще бракує сили, окрім того, що він танк зі слабкими баффами та CC. Нікс має здібності, які не дуже добре масштабуються в ендшпілі, і відчуває себе більше як пережиток минулого Warframe, а Зефір просто відчуває себе обмеженим, не перебуваючи у відкритому світі, такому як Рівнини Ейдолона.

Від groot-news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *