Jujutsu Tycoon – одна з багатьох ігор Roblox, яка дозволяє обмінювати коди, тому я зібрав їх усі в таблиці нижче. Там також є зручна покрокова інструкція, як їх обміняти в кінці гри.

Гра натхненна популярним аніме “Jujutsu Kaisen”, тож ваша мета – стати якомога сильнішим і вирушити в бій. Втім, у грі також є кілька варіантів побудови бази – так що ви можете отримати трохи заслуженого відпочинку між боями.

Всі активні коди Jujutsu Tycoon

КодиНагороди
Quality30k Coins 
Update10k coins 

Наразі в Jujutsu Tycoon є лише два коди, які можна використати, але вони пройдуть довгий шлях! Завдяки безкоштовним грошовим винагородам я одразу ж привів свою базу в досить гарний вигляд.

Мені навіть вдалося встановити кілька нових торговців і ставок. Ставок чисто косметичний, але я був радий витратити гроші на нього – він трохи прикрасив місце.

Як активувати коди

Залежно від гри, в яку ви граєте, активація кодів може бути дещо незручним процесом. На щастя, в Jujutsu Tycoon це не так, але про всяк випадок я описав кроки, які вам потрібно виконати нижче:

  • Натисніть на іконку Twitter у правій частині екрана
  • З’явиться текстове вікно
  • Введіть один з вищевказаних кодів
  • Натисніть “Підтвердити код” і насолоджуйтесь

Якщо ви шукаєте ще більше кодів, обов’язково завітайте на нашу домашню сторінку Roblox, де ви знайдете безкоштовні нагороди для Da Hood, Taxi Boss та Moo, і це лише деякі з них.

Від groot-news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *