Можливо, вам цікаво, чи є якісь коди Project Mugetsu, які можна отримати прямо зараз, але, на жаль, на даний момент немає жодного коду, який можна було б використати для підвищення рівня персонажа в грі Roblox.

Втім, у нас є все, що вам потрібно знати, щоб використати їх, коли їх знову додадуть у гру, а також де їх знайти, щоб бути в курсі всіх останніх нагород. Все, що вам потрібно зробити, це продовжити читання, щоб дізнатися більше про коди в грі, натхненній аніме.

Як активувати коди в Project Mugetsu

Хоча наразі у Project Mugetsu немає кодів, які можна було б використати, я вважаю, що знання того, як їх використати, є важливою підготовкою, щоб бути готовим отримати всі захопливі нагороди, щойно вони з’являться у грі. Просто дотримуйтесь нашого покрокового керівництва нижче, щоб дізнатися, як обміняти коди в Project Mugetsu:

  • Відкрийте проект Mugetsu в Roblox
  • Введіть будь-який з робочих кодів у поле “Вставити код” у лівому нижньому кутку головного меню
  • Натисніть червону кнопку “Викупити”, щоб отримати свої безкоштовні винагороди

Що роблять коди Project Mugetsu?

Коли коди Project Mugetsu були активні в минулому, ви могли використовувати їх, щоб отримати безліч безкоштовних предметів і підсилень, таких як золото, кулі, обертання та майстерність. Всі вони неймовірно корисні для розвитку сили вашого персонажа, і я сподіваюся, що незабаром вони знову стануть доступними, щоб допомогти мені та багатьом іншим гравцям.

Де я можу отримати більше кодів Project Mugetsu?

Окрім перевірки цієї сторінки на наявність останніх оновлень, найкращим місцем для пошуку кодів Project Mugetsu є офіційна сторінка Trello. Там є спеціальна вкладка “Коди” з лівого боку, і ви можете натиснути на неї, щоб побачити, чи є якісь активні коди в грі на даний момент – яких, на жаль, немає.

На цьому ми завершуємо все, що вам потрібно знати про коди Project Mugetsu: як їх використати і де знайти більше, незважаючи на те, що зараз у грі немає жодного коду.

Відвідайте нашу домашню сторінку Roblox, щоб знайти нагороди в багатьох інших ваших улюблених іграх, наприклад, ці коди HAZE PIECE, які ви можете використати, якщо вам подобаються подібні ігри в стилі аніме.

Від groot-news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *