Немає нічого кращого за прохолодний стакан лимонаду у спекотний день.

Лимонад: цукор, вода, лимонний сік. Легко, правда?

Секрет, як зробити так, щоб цукор розчинився

Проблема в тому, що якщо ви просто змішаєте все це разом, цукор опуститься на дно. Тому найкращий спосіб приготувати лимонад – це спочатку зробити простий сироп, нагріваючи воду з цукром до повного розчинення цукру, а потім змішати його з лимонним соком.

Пропорції залежать від того, наскільки солодким і міцним ви хочете отримати лимонад, а також від того, наскільки кислими є ваші лимони. Лимони пізнього сезону менш кислі, ніж лимони раннього сезону. Лимони сорту Мейєр солодші за звичайні лимони.

Підсолоджуйте лимонад на свій смак

Почніть з пропорцій 1 склянка цукру, 1 склянка води, 1 склянка лимонного соку. Зменшіть кількість цукру, якщо ви використовуєте лимони сорту Мейєр або якщо вам подобається менш солодкий лимонад. (Я зазвичай використовую 3/4 склянки цукру).

Зробіть простий сироп, змішайте з лимонним соком, а потім додайте більше води (і льоду), щоб розбавити лимонад на свій смак.

Простий сироп можна легко приготувати заздалегідь і охолодити для подальшого використання. Якщо у вас є купа лимонів, які потрібно переробити, ви можете вичавити з них сік і заморозити його.

Прості рецепти / Мішель Беккер

Ідеальний лимонад

ЧАС ПІДГОТОВКИ – 10 хвилин
ЗАГАЛЬНИЙ ЧАС – 10 хвилин
ПОРЦІЇ – 6 порцій

Для більш насиченого лимонного смаку натріть цедру з одного свіжого лимона і додайте до простого сиропу, коли будете його готувати. Як тільки цукор розчиниться у воді, зніміть з вогню і дайте цедрі настоятися в простому сиропі кілька хвилин, а потім процідіть, коли додасте простий сироп до лимонного соку.

Інгредієнти

  • 1 склянка цукру (можна зменшити до 3/4 склянки)
  • 1 склянка води (для простого сиропу)
  • 1 склянка свіжовичавленого лимонного соку
  • 2-3 склянки холодної води для розведення

Рецепт

Приготуйте простий сироп:


Помістіть цукор і воду в невелику каструлю і доведіть до кипіння. Перемішайте, щоб цукор повністю розчинився, і зніміть з вогню.

Прості рецепти / Мішель Беккер

Вичавіть сік з лимонів:


Поки нагрівається вода для простого сиропу, вичавіть сік з лимонів. Залежно від розміру лимонів, на 1 склянку соку має вистачити від 4 до 6 лимонів.

Прості рецепти / Мішель Беккер

Перемішати лимонад:


Налийте сік і цукрову воду для простого сиропу в сервірувальний глечик. Додайте 2-3 склянки холодної води і спробуйте на смак. Додайте більше води, якщо хочете, щоб лимонад був більш розбавленим (хоча зауважте, що коли ви додасте лід, він розтане і природним чином розбавить лимонад).

Якщо лимонад трохи солодкуватий на ваш смак, додайте ще трохи лимонного соку.

Прості рецепти / Мішель Беккер

Охолодити і подавати до столу:


Поставити в холодильник на 30-40 хвилин.

Подавати з льодом і нарізаними лимонами.

Вам сподобався наш рецепт? Дайте нам знати за допомогою оцінки та відгуку!

Прості рецепти / Мішель Беккер

ФАКТИ ПРО ХАРЧУВАННЯ (НА ОДНУ ПОРЦІЮ)

104 – КАЛОРІЙНІСТЬ
0g – ЖИР
27g – ВУГЛЕВОДИ
0g – БІЛКИ

Інформація про поживну цінність розраховується за допомогою бази даних інгредієнтів і повинна розглядатися як приблизна. У випадках, коли наведено кілька альтернативних варіантів інгредієнтів, калорійність розраховується за першим з них. Гарніри та додаткові інгредієнти не включені.

Від groot-news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *