Пухнастий і ніжний всередині, чудово підрум’янений зовні – це найкращий рецепт класичного бранчу.

Чи є щось краще за французькі тости для недільного сніданку?

Товсті скибочки хліба, вмочені в суміш збитих яєць з молоком і корицею, підсмажені на сковороді і подані з маслом і кленовим сиропом. Це, мабуть, одна з наших найулюбленіших і найбільш поблажливих страв на сніданок.

Найкращий хліб для французьких тостів


Французькі тости виходять найкраще, якщо ви працюєте з товстими скибочками французького або італійського батона, якому кілька днів. Так вони встигнуть застигнути, а отже, будуть краще триматися, коли ви вмочатимете їх у яєчно-молочну суміш і смажитимете.

Тонкі скибочки свіжого хліба мають тенденцію розвалюватися або ставати кашоподібними, коли ви робите це, і з них виходять паршиві французькі тости.

Доповнення до французьких тостів

  • Цукрова пудра: Багато хто любить посипати тости цукровою пудрою! Особисто я вважаю, що в кленовому сиропі достатньо цукру, тому не додаю більше.
  • Апельсинова цедра та Triple Sec: Одна з моїх улюблених варіацій, ідею якої я почерпнула з кулінарної книги “Срібне піднебіння” 20 з чимось років тому, полягає в тому, щоб додати трохи апельсинової цедри і трохи апельсинового лікеру Triple Sec в тісто для додаткової пікантності.
Еліза Бауер

Як підтримувати французькі тости теплими


Розігрійте духовку до 170°F і поставте в неї деко. Викладіть приготовані скибочки французьких тостів на деко в один шар, щоб вони залишалися теплими, поки ви готуєте інші скибочки. Не кладіть скибочки один на одного, інакше вони розмокнуть.

Найкращі начинки для французьких тостів


Класична начинка для французьких тостів – це вершкове масло та кленовий сироп (або сироп для млинців), але не соромтеся проявляти творчість з цими начинками. Виберіть щось одне або змішуйте та комбінуйте.

  • Шоколадна стружка
  • Шматочки стиглого банана
  • Свіжі ягоди: полуниця, чорниця, малина
  • Збиті вершки
  • Лимонний сир
  • Шоколадно-фундуковий спред
  • Цукор з корицею
  • Яблучне масло

Найкращі французькі тости

  • ЧАС ПІДГОТОВКИ – 5 хв
  • Час приготування – 15 хв
  • ЗАГАЛЬНИЙ ЧАС – 20 хв
  • КІЛЬКІСТЬ порцій – 4 порції

Інгредієнти

  • 4 великих яйця
  • 2/3 склянки молока
  • 2 чайні ложки кориці
  • 8 товстих скибочок 2-денного хліба (краще трохи черствого)
  • Вершкове масло (можна рослинне)
  • Кленовий сироп

Необов’язково

  • 2 чайні ложки свіжо натертої апельсинової цедри
  • 1/4 склянки потрійної порції
  • Свіжі ягоди

Рецепт

Приготуйте яєчну суміш:


У середній мисці збийте яйця, молоко та корицю. Додайте апельсинову цедру та/або трипл-сек, якщо використовуєте. Збийте суміш до однорідної консистенції і перелийте в неглибоку миску, достатньо широку, щоб помістити шматочок хліба, який ви будете використовувати.

Прості рецепти / Анніка Паніккер

Змочіть скибочки хліба в яєчній суміші:


Покладіть кожну скибочку хліба в молочно-яєчну суміш, даючи хлібу вбратися в неї.

Прості рецепти / Анніка Паніккер
Прості рецепти / Анніка Паніккер

Смажимо французькі тости:


Розтопіть вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Струсіть з хліба надлишки яєчної суміші і викладіть скибочки хліба на гарячу сковорідку. Обсмажте тости, поки вони не підрум’яняться з одного боку, потім переверніть і підрум’яньте з іншого боку.

Прості рецепти / Анніка Паніккер
Прості рецепти / Анніка Паніккер

Подаємо до столу:


Подавайте французькі тости гарячими з вершковим маслом, кленовим сиропом та/або свіжими ягодами.

Вам сподобався цей рецепт? Дайте нам знати, оцінивши його та залишивши відгук!

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ПОЖИВНІ РЕЧОВИНИ (НА ПОРЦІЮ)
455КАЛОРІЇ
19gЖИР
59gВУГЛЕВОДИ
13gПРОТЕЇН

Інформація про поживність розраховується за допомогою бази даних інгредієнтів і повинна розглядатися як приблизна. У випадках, коли наведено кілька альтернативних варіантів інгредієнтів, калорійність розраховується за першим з них. Гарніри та додаткові інгредієнти не включені.

Від groot-news

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *